642-883 Guide

642-883 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Exam Number/Code 642-883
  • Product Name SPROUTE Deploying Cisco Service Provider Network Routing (SPROUTE)
  • Questions and Answers
  • 174 Q&As
  • Last Updated
  • Dec 03,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Top 100% Guarantee 642-883 questions Tips!

Cisco is among the preferred along with well known This accreditation organizations or accreditation establishments, and it features its lots of top quality along with treasured accreditation checkups. Cisco is an extremely legitimate in addition to a incredibly correct accreditation. Cisco 642-883 credentialed men and women or This individuals tend to be valuable quite high, respectable along with acknowledged on the globe through their very own businesses along with aging adults into their specific career fields.

2016 Oct 642-883 download

Q11. Which statement best describes the function of a BGP af-group? 

A. Use templates in different neighbors so it makes the BGP implementation easier. 

B. Group different address family neighbors inside BGP. 

C. Create a group of neighbors that can inherit address family configuration inside BGP. 

D. Substitute the class maps inside BGP on Cisco IOS XR devices. 

Answer: B 


Q12. Which series of commands configures area 1 as an OSPF totally stubby area on a Cisco IOS XR router? 

A. router ospfv3 1 router-id 10.10.10.1 area 0 interface GigabitEthernet 0/0/0/1 area 1 stub no-summary interface GigabitEthernet 0/0/0/2 

B. router ospfv3 1 router-id 10.10.10.1 default-information originate area 0 interface GigabitEthernet 0/0/0/1 area 1 stub interface GigabitEthernet 0/0/0/2 

C. ipv6 prefix-list default permit ::0/0 router ospfv3 1 router-id 10.10.10.1 default-information originate area 0 interface GigabitEthernet 0/0/0/1 distribute-list prefix-list default in area 1 interface GigabitEthernet 0/0/0/2 

D. router ospfv3 1 router-id 10.10.10.1 area 0 interface GigabitEthernet 0/0/0/1 area 1 interface GigabitEthernet 0/0/0/2 no-summary passive 

E. router ospfv3 1 router-id 10.10.10.1 area 0 interface GigabitEthernet 0/0/0/1 area 1 stub interface GigabitEthernet 0/0/0/2 default-cost 20 

Answer: A 


Q13. RAG DROP 

Answer: 


Q14. Which OSPF feature allows a router with redundant route processors to maintain its OSPF state and adjacencies across planned and unplanned RP switchovers and does this by 

checkpointing state information from OSPF on the active RP to the standby RP? This feature does not require the OSPF neighbor to support graceful restart. 

A. NSR 

B. NSF 

C. BFD 

D. MTR 

E. SDR 

Answer: A 

Explanation: 

Continuous Forwarding An important aspect of high availability is maintenance of traffic forwarding, even in the case of control-plane switchovers. Cisco IOS XR Software has several built-in features that can provide continuous forwarding, including RSP stateful switchover (SSO), Nonstop Forwarding (NSF), Graceful Restart, and NSR. 

NSF: Cisco IOS XR Software supports forwarding without traffic loss during a brief outage of the control plane through signaling and routing protocol implementations for Graceful Restart extensions as standardized by the IETF. In addition to standards compliance, this implementation has been compatibility tested with Cisco IOS Software and third-party operating systems. 

Graceful Restart: This control-plane mechanism ensures high availability by allowing detection and recovery from failure conditions while preserving NSF services. Graceful Restart is a way to recover from signaling and control-plane failures without affecting the forwarding plane. Cisco IOS XR Software uses this feature and a combination of check pointing, mirroring, RSP redundancy, and other system resiliency features to recover prior to timeout and avoid service downtime as a result of network reconvergence. 

NSR: This feature allows for the forwarding of data packets to continue along known routes while the routing protocol information is being refreshed following a processor switchover. 

NSR maintains protocol sessions and state information across SSO functions for services such as Multiprotocol Label Switching (MPLS) VPN. TCP connections and the routing protocol sessions are migrated from the active RSP to the standby RSP after the RSP failover without letting the peers know about the failover. The sessions terminate locally on the failed RSP, and the protocols running on the standby RSP reestablish the sessions after the standby RSP goes active, without the peer detecting the change. You can also use NSR with Graceful Restart to protect the routing control plane during switchovers. The Cisco IOS XR Operating System provides system resiliency through a comprehensive set of high-availability features including modularity, process restart, fault handling, continuous forwarding, and upgradability. 


Q15. On the PE5 router, there are how many IPv4 and IPv6 OSPF neighbors and how many IPv4 OSPF interfaces? (Choose three) 

A. Two ipv4 ospf neighbors 

B. Three ipv4 ospf neighbors 

C. Two ipv6 ospf neighbors 

D. Three ipv6 ospf neighbors 

E. Three ipv4 ospf interfaces 

F. Four ipv4 ospf interfaces 

Answer: A,E,F 

Explanation: # show ip ospf neighbor # show ipv6 ospf neighbor 


Up to the immediate present 642-883 practice question:

Q16. A service provider is running BGP with clients at the edge of the network. The service provider sees that routing updates from one site are being dropped when the other site receives them. Which feature.fixes this issue? 

A. EBGP multihop 

B. inter-AS peering 

C. AS-override 

D. allow-AS in 

Answer: C 


Q17. Refer to the Cisco IOS-XR route policy exhibit. 

Which statement correctly describes this route policy? 

A. The pass action is required after each of the set community statements to make this route policy functional. 

B. If a route has both the 11:11 and 22:22 communities (or 44:44 and 22:22), the router adds the 55:55 community only. 

C. If a route contains the 11:11 or 44:44 community, the router adds the 55:55 community and continues. Additionally, if the same route also contains the 22:22 community, the router also adds another 77:77 community to the same route. 

D. If a route only has the 22:22 community, then no community will be added by the router. 

E. If a route only has the 11:11 or 44:44 community, then no community will be added by the router. 

Answer: B 


Q18. How can you prevent multihomed customers with connections to two service providers from acting as a transit AS? 

A. Enable BGP synchronization on all the customer routers 

B. Use MED to influence the inbound traffic from the ISPs 

C. Use static routing to the ISPs 

D. Use an AS-path access-list to filter the BGP updates to the ISPs 

E. Use conditional advertisements when sending BGP updates to the ISPs 

Answer: D 


Q19. Which three statements are correct regarding the OSPF operations? line (Choose three.) 

A. PE5 OSPFv2 and OSPFv3 router id is 10.5.1.1 

B. The OSPF virtual-link cost is 1 

C. Area 3 is a transit area 

D. Area 4 is using MD5 authentication 

E. Area 1 IPv4 and IPv6 networks are not reachable from PE6 

Answer: C,D,E 

Explanation: #show ip protocols #show ip route ospf #show ip ospf interfaces #show ip ospf neighbors #show ip ospf database #show ip ospf border-routers #show ip ospf #show ip route 

#show ip protocols 


Q20. Which two mandatory tasks must an IS-IS NSF-capable router perform for RP switchover? (Choose two.) 

A. Relearn the available IS-IS neighbors. 

B. Reacquire the contents of the LSD. 

C. Reset peering with the available IS-IS neighbors. 

D. Keep the existing contents of the LSD. 

E. Rediscover DIS for each link segment. 

Answer: A,B 


To know more about the 642-883, click here.

Tagged as : Cisco 642-883 Dumps, Download 642-883 pdf, 642-883 VCE, 642-883 pass4sure, examcollection 642-883
sale-70-410-exam    | we-sale-70-410-exam    | hot-sale-70-410-exam    | Latest-exam-700-603-Dumps    | Dumps-98-363-exams-date    | Certs-HP2-B118-date    | It-Exam-000-056-Date    | Vces-C9510-052-Date-Exam    | Answer-70-354-Certs    | Answer-210-065-Dumps    | Answer-E20-510-Vces    | It-Exam-G2700-Answer    | It-Exam-200-125-Exam    | Full-HP2-B95-Vces    | Dump-VCP510PSE-Marks    | It-Exam-500-285-Marks    | It-Cert-MB4-212-Marks    | It-Pass-SPS-200-Cert    | Pass-3300-Exam-Apply    | 24h-200-105-Dumps    | 365-Online-101-Exam-Cert    | Pass-EX300-Exam    | 24h-Help-HP2-Z14-Dump    | Professional-VCP510-Exam    | It-3301-Cert-Pass    | Certs-C-TBW60-74-Plan    | Training-200-125-Current    | New-Exam-CCNA-Dumps    | CISCO-Exam-200-125-Online    | UDEMY-CCNA-Video    | Learn-CCNA-200-125-Exam    | Network-CCNA-Dumps    | Practice-200-125-Exam    | CCNA-It-Exam    | Gratis-2V0-621D-Exam    | Test-2V0-621D-king    | Cert-Killer-2V0-621D-Exam    | Exam-300-070-Test    | Brain-300-207-Exam    | Exam-CCNP-Learning    | Education-1Z0-062-Exam    | Certification-Exam-Prep    | 1Z0-062-Certification    | Becoming-1Z0-062-Exam    | For-All-N10-006-Exam    | Tech-300-115-Exam    | Exam-300-115-Labs    | Training-300-320-Dumps    | Press-640-916-Exam    | Brown-640-916-Exam    | Vces-640-916-Exam    | Exams-640-916-Help    | Course-200-355-Online    | IT-Exam-CCNA-    | Dumps-200-355-Training    | Dumps-200-355-Collection    | Dumps-200-355-Exam    | Pass-200-355-Easy    | CCNA-200-355-Dump    | Exam-400-101-PDF    | Exam-98-363-Collection    | Pass-300-070-Exam-Cert    | IT-Exam-300-070-Answers    | Exams-300-070-Cert    | Pass-300-070-Online-Exam    | Best-Dumps-300-070-Exam    | Testing-300-070-Online    | Latestp-300-070-Exam    | 2017-Online-300-070-Exam    | Guaranteed-300-070-Pass    | Exam-200-125-Exam-Vce    | Pass-210-065-Cert    | Exam-300-101-Pass    | IT-Cert-400-101-Exam    | 2017-Latest-70-410-Exam    | Get-Latest-70-461-Exam    | Questions-300-206-Answers    | Test-100-101-Exam    | Exam-Tips-300-206-Online    | IT-Test-300-070-Exam    | IT-Exam-300-070-Win    | Cert-400-101-Leader-Dumps    | Exam-400-101-For-All    | Crack-400-101-Exam    | Exam-Hub-IT-Exam    | Get-Free-300-101-Dumps    |
http://sahabatobatherbal.com/    | http://sahabatobatherbal.com/    |